مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور گفت:با افزایش جوجه ریزیها قطعا تولید بر مصرف غلیه خواهد کرد و با مازاد تولید مواجه خواهیم شد.
علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور در گفتوگو با خبرنگار واحد رسانه و تبلیغات زنجبره بیتامین با بیان اینکه در آبان ماه بیش از 155 میلیون جوجهریزی در سطح کشور انجام شد، گفت: قطعاً با این حجم جوجهریزی در ماههای آینده با مازاد تولید گوشت مرغ مواجه خواهیم شد.
وی با بیان اینکه سال گذشته نیز این اتفاق رخ داده بود، ادامه داد: در اسفند سال گذشته به شدت با مازاد تولید مواجه بودیم که به دلیل ایام پایانی سال و همچنین ماه مبارک رمضان این موضوع چندان خود را نشان نداد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور با تاکید بر اینکه با افزایش جوجه ریزیها قطعا تولید بر مصرف غلیه خواهد کرد، افزود:حتی در مهرماه با 146 میلیون قطعه جوجهریزی هم قیمتها کاهشی شد و در حال حاضر در برخی استانها قیمت مرغ زنده به 60 هزار تومان رسیده است.
ابراهیمی با بیان اینکه در حال حاضر قیمت مرغ زنده بین 60 تا 64 هزار تومان است، اضافه کرد: باید صنعت طیور را به گونهای مدیریت کنیم که تولید در برخی مواقع به ضد تولید تبدیل نشود، با قیمت 64 هزار تومان در حال حاضر مرغداران با توجه به هزینههای پرورش زیانده هستند.
وی با تاکید بر اینکه عرضه مرغ زنده با قیمت 64 هزار تومان زیر قیمت تمام شده برای مرغدار است، عنوان کرد:این موضوع را باید در نظر گرفت که مرغداران در حال حاضر جوجه یکروزه را بالای 30 هزار تومان خریداری می کنند.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور درباره عرضه جوجه یکروزه در سامانه بازارگاه، ادامه داد:امیدواریم این موضوع عملیاتی شود و منجر به شفافیت در روند تولید و فروش جوجه یکروزه شود.
ابراهیمی با بیان اینکه با همکاری انجمن جوجه یکروزه اقدام به توزیع جوجه یکروزه به قیمت 24 هزار تومان کردهایم، گفت:با توجه به تقاضای برای جوجهریزیها باید مدیریتی صورت گیرد تا مرغداران و تولیدکنندگان دچار ضرر و زیان نشوند.
وی درباره افزایش جوجهریزیها در ماههای پیش رو، تصریح کرد:اساسا با توجه به زیرساختهای که داریم امکان جوجهریزی بیش از 157 میلیون قطعه را نداریم از سوی دیگر این موضوع نیز صرفه اقتصادی ندارد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور با تاکید بر اینکه سال گذشته تجربهای درباره افزایش تولید داشتیم که منجر به ضرر مرغداران شد، اظهار کرد:فعلا با میانگین 140 میلیون قطعه جوجهریزی میتوانیم بازار داخل را مدیریت کنیم ولی اگر بخواهیم بیش از این تولید داشته باشیم باید کانالهای صادراتی را باز کنیم.